header01

Gotta Have-pakket

Top! Je hebt gekozen voor ons Gotta Have-pakket. Hoe gaan we nu verder? Vanzelfsprekend nemen wij contact met je op zodat we samen alles door kunnen lopen. Vragen, wensen, eisen? Alles komt aan bod.

 

Vervolgens legt Tim je vier logo-concepten voor waar je uit kunt kiezen. Aansluitend hierop krijg je nog twee aanpassingsrondes om het logo helemaal jouw logo te maken! Ook gaat Tim aan de slag om jouw nieuwe logo heel fraai te animeren. Dan komt de volgende StartinStyler om de hoek kijken; Mike neemt contact op voor een kort interview zodat hij precies weet wat er inhoudelijk op jouw website moet komen te staan. Vanzelfsprekend overlegt hij gelijk wat de mogelijkheden en wensen zijn voor wat betreft de te maken fotografie.

 

Om de vaart er lekker in te houden krijg je ook Wilbert nog aan de lijn! Met Wilbert bespreek je tot slot alles wat er valt te beslissen aangaande de bouw van de website, maar ook de hosting en de beveiliging. Inmiddels heb je – nadat je ons hebt gesproken – ongetwijfeld een goed beeld van alle mogelijkheden omtrent de look & feel voor jouw bedrijf. We gaan ervoor!